OutMeals

OutMeals Vårvandring 2016

OutMeals vårvandring 2016
20-22 maj

OutMeals vårvandring

När bokskogen är som bäst

Följ med på ett 3 dagars långt äventyr där du får chansen att både vandra i härliga bokskogar, lyssna på äventyrare, bli serverad god mat och mycket mycket mer. OutMeals vårvandring är en hike på strax under 40km som vandras under 2 dagar. Motion, natur och gemenskap är vårt motto.

slider2-9

Välkomna i maj

20-22 maj 2016

Vi på OutMeals är otroligt glada att återigen kunna arrangera vårt vandringsevent. Vi fick väldigt mycket beröm och lovord från utvärderingarna från i fjol. Vi har givetvis tagit till oss både ris och ros för att göra vårens event ännu bättre.

Vi är stolta över att ha Peter Persson med oss igen som föreläsare och vi är ser med spänning fram emot Herrljunga Polarklubbs föreläsning. Vi hoppas kunna höja nivån på föreläsnigarna genom att utnyttja Ästads föreläsningssal. Det gör att alla kommer sitta skönt och bekvämt samt se/höra föreläsarna bättre än i fjol.

Våra workshops kommer bestå av Pelle Nybergs löparskola (15 platser, lör-sön), den otroligt populära fotovandringen med Serkan Günes (15 platser, lör) och en workshop ihop med Tentip (fre).

Välkommen på traillöparworkshop med Traillöparen!

Vill du upptäcka nya möjligheter och ta din löpning till nästa nivå? Då ska du inte missa denna workshop som kommer göra dig till en bättre, starkare, kunnigare och effektivare löpare.

Läs mer om workshopen

Anmälan och pris

Pris: 1499kr.

Registrera dig!

Nu är det fritt fram att anmäla sig till OutMeals vårvandring 2016. Passa på då vi endast tar in 120 deltagare totalt.

Ditt förnamn "Förnamn" (obligatorisk)

Ditt efternamn "Efternamn" (obligatorisk)

Ditt mobilnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

 Jag vill hyra en tältkåta från Tentipi (á 800kr)

 Jag vill deltaga på löparskolan, 15tot (á 100kr)

 Jag vill deltaga i Serkans fotovandring, 15tot

Övriga önskemål, vegetarian, allergier mm


Om ni av någon anledning inte får något mail så kontakta gärna oss på hike@outmeals.se

Anmälan är inte avbokningsbar men du kan teckna försäkringen Startklar hos Folksam. Vi kan dock förmedla biljetter om vi har fullt och kölista.

I priset ingår 2 härliga middagar tillagade av vår egna kock, friluftsmat till vandringen, 2 föreläsningar, kartor och workshops.

Föreläsningarna

Herrljunga Polarklubb

Herrljunga Polarklubb kommer berätta om deras Grönlandsexpedition som de genomförde i somras. Deras berättelse kommer förstärkas med bilder och film. Expeditionens syfte var att söka efter forntida bosättningar på delar av Grönland som är väldigt svåra att ta sig till och att se om det fortfarande finns bosättningar på dessa platser.

Peter Persson

Vi tar med glädje emot Peter Persson för ännu en spännande föreläsning med film och bilder. Peter kommer berätta om sitt pågående projekt som handlar om våra urskogar. Det kommer även handla om hur man kan äventyr i Sverige. Det blir garanterat en häftig föreläsning med fina bilder och filmer.

Workshops

Under helgen kommer vi ha följande workshops. För mer information så klickar ni på länkarna nedan så kommer ni till en ny sida med mer information och tider angående varje workshop.

  • Löpteknik med Pelle Nyberg, extra kostnad 100kr
  • Fotovandring med Serkan Günes och FujuFilm, Lördag OBS endast 15 platser
  • Tentipis workshop om tältkåtor

Samarbetspartner FujiFilmSerkan Günes – fotovandring

sekarfujiserkanmini

I sammarbete med FujiFilm har vi lyckats få ner Serkan Günes från Lappland så att han återigen kan genomföra sin otroligt uppskattade fotovandring. Har vi tur kommer det finnas en fotoutställning från Serkan i vinhuset under hiken. Missa inte att följa Serkans och FujiFilms pågående projekt ”De åtta årstiderna”. FujiFilm kommer även ha personal på plats och det kommer finnas chans att låna deras utrustning under fotovandringen. Ett exklusivt erbjudande som tar 15 personer.

Samarbetspartner Tentipi

Branded Foto tentipi AB
Vi fortsätter vårt fina samarbete med Tentipi. Tentipi kommer se till att vi har tak över huvudet när vi äter våra middagar och ett perfekt tillhåll som för att umgås på kvällen. Det kommer finnas belysning på kvällen och tältet är öppet på morgonen för de som vill äta sin frukost där.

Inget tält? eller vill du prova på att sova i tältkåta? Tentipi har lösningen!

Det finns möjlighet till boende i mysiga tältkåtor från Tentipi utrustade med kamin. Tentipi hyr ut tältkåtor för er som vill prova. Varje tältkåta är lagom för 4 personer och kommer kosta 800kr (200kr / person om ni delar på 4) att hyra under hela eventet.
Läs mer om Tentipi.

Samarbetspartner Ästad Vingård

Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Ästad vingård. Ästad vingård drivs av syskonen Linda, Mattias och Daniel. Gården har förutom sin vinodling och framställning av vin även en underbar spadel med varma bad, bastu, kalla bad mm.