Kontakta oss

OutMeals

Med över 8 års erfarenhet av utveckling och hantering av militära dygnsportioner kommer vi nu att ta nästa steg i utvecklingen. Via Outmeals kommer vi att lämna det givna bakom oss och erbjuda framtida måltidslösningar både för militärt bruk och till myndigheter.

Fast, Flexible and innovative
Våra ledord är din lösning. Vi jobbar snabbt och lyssnar alltid på kundens behov för att göra så bra och om det behövs unika lösningar för kunden som möjligt. Vi jobbar ständigt med nya produkter och letar alltid efter förbättringar så att vi kan ligga längst fram när det gäller innovation.

Vi på Outmeals gör allt för att just du som kund skall få den bästa produkten och den bästa servicen. Vi gör allt för att vara där vi vill vara, nämligen i toppen av världens ledande företag för militära dygnsportioner.

Pelle Höckerbo – VD

Jag heter Pelle Höckerbo och är chef på OutMeals. I skrivande stund är jag 38 år och har jobbat hela mitt yrkesverksamma liv i eller med koppling mot skog och mark. 1995 ryckte jag in i det militära och stannade där på heltid till sent 2007 då jag var med och startade Svenska försvarsrestauranger (SFAB) som kundansvarig försvar. Inom ramen för detta jobb började jag utveckla måltidslösningar för fältbruk tillsammans med en rad producenter av livsmedel och Försvarsmakten. Jag bor och arbetar i Varberg och har fru och två små barn. Mina barn är för övrigt bolagets tuffaste testpersoner av nya måltider.

Vilka intressen har jag? Mitt frilufts intresse är större än vad jag har möjlighet att aktivt genomföra, men försöker varje år komma iväg på några äventyr. Dessutom undviker jag, så långt det är möjligt, hotellnätter och väljer tält istället under tjänsteresor, som ger micro äventyr i vardagen vilket jag skarp kan rekommendera. Måste jag välja en årstid att tillbringa i skog och mark väljer jag utan tvekan vinter. Utmaningen med elementen gör utelivet mer aktivt och utmanade vilket jag älskar.

E-post: pelle@outmeals.se
Mobil: 076 – 775 60 05

Johan Kärrstrand – Produktionschef

Johan Kärrstrand är mitt namn och jag är produktionschef på OutMeals. Jag är 27 år gammal och bor i Varberg ihop med min fru och tre barn. Sedan 1,5 år tillbaka har jag ihop med Pelle jobbat med att färdigställa dygnsportioner till myndigheter. Jag är utbildad kock och har arbetat som detta på flera typer av restauranger. Jag har haft förmånen att jobba som kock på en förskola. Det gav mig en stor utmaning, eftersom dem är de ärligaste gäster man kan ha. Smakar det inte bra så säger dem det rakt ut, vilket har gett mig större insikt i smakers betydelse. Det är många smaklökar som ska tillfredsställas.

Vilka intressen har jag?  Ett av mina stora intressen är att åka till fjällen för att åka skidor. För varje dag som jag umgås med mina två nördiga kollegor så blir jag mer och mer intresserad av vad outdoor branschen har att erbjuda.

E-post: johan@outmeals.se
Mobil: 072 – 545 60 06

 

Robert Svensson – IT/Webb Media Event

Hej jag heter som sagt Robert Svensson och är 40 år gammal. Jag bor och verkar på Västkusten närmare bestämt Varberg. Min bakgrund är egentligen systemarkitekt och webutvecklare men gled in i outdoorbranchen för drygt 1,5 år sedan. Jag jobbar som områdeschef inom outdoor och är mycket ute på event och kundbesök. Utöver den ordinarie biten på jobbet sköter jag även om annonser, webb, fotografering, kaffekokaren osv.

Vilka intressen har jag? Friluftslivet är en stor del för mig och min familj. Jag har ju förmånen att få vara ute på många event och jobb ute i naturen. Jag älskar att ta en tältnatt istället för att ta in på ett hotell när jag är ute och jobbar. Bor man på västkusten är det givetvis surfing på schemat. Jag vågsurfar så ofta jag hinner och vinden ligger på från rätt håll.

E-post: robert@outmeals.se
Mobil: 076 – 775 50 04

Vi finns här!

Svarar vi inte i telefonen? Då är vi förmodligen ute på uppdrag. Tveka inte att lämna ett meddelande i formuläret nedan, då får vi det i vår mail och svarar så fort vi kan. Tack på förhand.

Namn:*
Telefon:
-
Ämne:*
Meddelande:*
E-post:*
Skriv tecknen nedan: